Liftende tiener heeft verassing in petto

Een paar maanden geleden ben ik op een leuke tocht door Nederland gegaan. Ik doe dat soort dingen soms. Dan neem ik vrij en ga ik een stuk door het land rijden op wegen die ik niet ken. Maar ook naar plekken die ik niet ken. Ik probeer de drukke wegen te vermijden. Doel van mijn verhaal is eigenlijk wat er langs een redelijk rustige weg gebeurde. Ik zag er een mooie meid staan. Ze was een jaar of 18 denk ik en ze had een mooi strak en kort broekje en een t shirt aan. Ik wilde haar gewoon voorbij rijden nadat ik haar even goed met mijn ogen op had geslagen maar besloot te stoppen. Ze leek verdrietig te zijn en dat kan ik dan gewoon niet negeren. Ik stopte en stapte uit om te vragen wat er aan de hand was. Een lang verhaal kort gemaakt, ze had een lift maar die had haar afgezet en nu wist ze niet hoe ze naar huis moest komen. Ik besloot haar gewoon meteen een lift te geven. Ze was mij heel erg dankbaar en gaf mij eigenlijk direct een knuffel. Ik had een beetje een stijve gekregen door naar haar strakke kontje te kijken en dat was nog niet afgezakt. Ze drukte haar onderlichaam tegen mij aan en ze moet de dikke pik gevoeld hebben. Ze stapte in en ze vertelde waar ze heen moest.

We reden enkele minuten en opeens zei ze dat ze eerst geen idee had hoe ze mij zou moeten bedanken maar nu wel wat wist. ‘Ik laat mij graag verrassen’, zei ik terwijl ik op de weg lette. Nou, verrast werd ik zeker want ze begon mijn broek los te maken. Ik schrok hier een beetje van en reed haast van de weg af. Gelukkig had ik de controle snel weer te pakken en zei had mijn lul al stevig beet. Natuurlijk had ik kunnen zeggen dat ik dit niet wilde. Maar ze was erg lekker en ik was best wel geil geworden. Terwijl ik doorreed begon ze mij af te trekken. We reden door een beetje bebost gebied en ik zag een plek om te parkeren en draaide daar de auto naartoe. De motor ging uit en ik liet haar meer doen.
Ze begon vrij direct aan mijn pik te zuigen. Dat kon ze heel goed. Ik deed mijn gordel los en begon wat meer achterover te leunen. Even hield ze op en maakte ze haar broek los en trok deze uit. Het meisje was vrij lenig en dus hoefde ze daarvoor niet uit de auto te stappen. Ze pijpte mij nog even en zoog mijn paal goed nat. Ze speelde nog wat met mijn penis en toen schoof ze behendig op mijn schoot. Ik was even van slag maar toen ze mijn lul heel snel tussen haar schaamlippen wist te werken en mij begon te berijden was ik er weer helemaal bij.

Haar kutje was heel strak en erg nat. Ze reed op en neer en ik hoorde het soppende geluid. Ik greep haar billen beet en terwijl ze op mij aan het rijden was kwam het sletje spontaan op mij klaar. Ze gilde het uit en dat was best luid zo in de auto. Door haar orgasme kwam ook ik haast klaar. Ze ging weer snel naast mij zitten en zoog mijn lul en zak helemaal leeg. Schokkend zat ik daar in de stoel achter het stuur. Wat was dit intens zeg! Naderhand heb ik haar gewoon naar huis gebracht en reed ik weg. En ik kon mijzelf wel voor mijn kop slaan want ik was haar vergeten om haar nummer te vragen. Maar misschien is dat ook wel beter zo.

Het bericht Liftende tiener heeft verassing in petto verscheen eerst op Gratis Sexverhalen.xxx.